Over ons

Wij zijn twee  vrienden gepassioneerd door reizen en het ontdekken van nieuwe plaatsen en culturen. Na iedere reis kwamen we terug met een rugzak vol mooie herinneringen en souvenirs. Deze aandenkens belandden jammer genoeg al snel in een doos ergens in de kast. Zo kwamen we drie jaar geleden op het idee om een eigen souvenir display te creëren. Eindelijk kregen al onze souvenirs hun verdiende plaats in huis. Fast forward naar 2020: ons concept dat we graag met de wereld willen delen. 

URT-SU staat voor de combinatie van 'earth' en 'souvenir'. Het is fantastisch om nieuwe plekken te ontdekken en mooie herinneringen daaraan terug mee naar huis te nemen. Bovendien vinden we het belangrijk zorg te blijven dragen voor onze planeet.

Urtsu bewerkt-13.jpg

Wij houden niet alleen van reizen, maar ook van de natuur. Daarom vinden wij het onze verantwoordelijkheid om de URTSU wandpanelen zo ecologisch mogelijk te vervaardigen zonder dat hier extra bomen voor dienen te sneuvelen. Onze displays bestaan voor 99% uit gerecycleerd hout. Verder op deze website kan je nog meer ontdekken over hoe wij onze ecologische voetafdruk zo laag mogelijk proberen te houden.

 

Wij hopen dat jij, net als ons, steeds blijft terugdenken aan al de prachtige reizen aan de hand van onze souvenir displays. 

 

Idris  Oliver, 

Team URTSU